0850 532 22 67

Bulut Depolama Nedir?

Bulut Yedekleme mi? Yoksa Bulut Depolama mı? Arasındaki fark nedir?

Bilgi Teknolojileri altyapısı maliyetleri ve yönetimsel zorluklardan kurtularak dosyalarınızın güvenle yedekleyebileceğiniz ve saklayabileceğiniz bulut tabanlı bir depolama sistemidir.

Bilindiği üzere hali hazırda belirli alana kadar ücretsiz bulut depolama hizmeti veren Google Drive, DropBox, Yandex Disk, OneDrive gibi bulut servisleri mevcuttur. Bu hizmetler çok kullanışlıdır, ancak bir bulut depolama servisi ile aynı değildir.
Resimleriniz Word, Excel gibi ofis uygulamalarına ait dosyalarınızı kendi bulut sunucuları ile senkronize ederler ancak şirketlerin ihtiyacı olan kurumsal yedekleme hizmeti sunmazlar.
Aynı zamanda verilerin bulut servisleri ile eşleşmesi için tek bir yol belirlemenize olanak verirler. Halbuki şirketlerin verileri tek bilgisayarda ve farklı farklı yerlerde olabildiği gibi birden fazla bilgisayar / sunucu üzerinde ve farklı lokasyonlarda olabilmektedir. Ticari faaliyet gösteren hemen hemen tüm işletmelerin MsSQL, MySQL, FireBird vb. veritabanı temelli muhasebe, insan kaynakları, bordro, crm vb. uygulamaları mevcuttur. Adı geçen bu bulut depolama servisleri SQL verilerinizi yedeklemezler, Outlook gibi mail, takvim ve kişi bilgilerini saklayan programların yedeğini almazlar.

EĞİTİM

Temel Seviye Excel Eğitimi

Microsoft Office uygulamalarından Excel’in iş yaşamında kullanımını kolaylaştırmak ve kullanıcıların Excel tabloları üzerinde hesaplama, analiz vb. işleri yapmasını sağlamak sizleri daha mutlu edecektir.

daha fazla bilgi edinin

Genel

e-Devlet şifresi alma nasıl yapılır?

e-Devlet şifresi alma işlemi, Şahsen başvuru ile PTT veya yetkili acentelerinden, Türksat Kablo Ofislerinden yurt dışında ise elçilik ve konsolosluklardan yapılabilir.

İnternet Vergi Dairesi Nedir? Nasıl Kullanılır?

1. İnternet Vergi Dairesi Nedir? İnternet Vergi Dairesi, vergi mükelleflerine vergi işlemlerini online olarak yapma imkanı sunan bir hizmettir. Bu platform, vergi ödemeleri, beyanname işlemleri, borç sorgulama gibi vergi ile ilgili çeşitli işlemlerin kolayca gerçekleştirilmesini sağlar.

ERP - MRP - MPS - CTP

Logo Muhasebe Programı

Logo muhasebe programı, Logo Go, Logo Tiger, Logo işbaşı, Logo Bulut ERP en iyi ön muhasebe programı ve muhasebe programı

Teşvik Destek

Sonuç Bulunamadı

İstediğiniz sayfa bulunamadı. Aramanızı daraltmayı deneyin veya mesajın üzerindeki gezintiyi kullanın.

Muhasebe

Kağıt fatura limiti nedir?

Kağıt fatura limiti, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından belirlenir. Bu limit, bir işletmenin bir müşteriye düzenleyebileceği kağıt fatura tutarını belirler.

E Ticaret

Sonuç Bulunamadı

İstediğiniz sayfa bulunamadı. Aramanızı daraltmayı deneyin veya mesajın üzerindeki gezintiyi kullanın.

Mevzuat

Sonuç Bulunamadı

İstediğiniz sayfa bulunamadı. Aramanızı daraltmayı deneyin veya mesajın üzerindeki gezintiyi kullanın.

E Dönüşüm

Ürünlerle ilgili detay bilgi, Logo Ürünleri Fiyat Teklifi, Logo LEM Paketi Yenileme Teklifi, Abonelik Yenileme Teklifi, eLogo Kontör Fiyat Teklifi almak, Sorularınız ve talepleriniz için
0850 532 22 67
numaradan bizi arayın veya bize yazın biz size ulaşalım.